Loading...
Nezařazené

Nabízíme oblíbený smažený hermelín k pošušňání

Potřebujete:

2 hermelíny

4 stroužky česneku

2 vejce

75 ml mléka

2 lžíce hladké mouky

sůl

pepř

strouhanka

olej na smažení

 

Postup přípravy: 

Hermelíny vodorovně rozpulte, uvnitř pomažte rozmačkaným česnekem a přiklopte. Vejce, mléko a mouku prošlehejte na hladké těstíčko. Osolte a opepřete. Každý hermelín protáhněte těstíčkem a pak strouhankou. Smažte ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje 3 minuty z každé strany. Podávejte s bramborovou kaší.

V naší restauraci nabízíme vysokou kvalitu tohoto jídla, že si opravdu pochutnáte. Zveme Vás. 

Foto: Pinterest.com 


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Nabízíme oblíbený smažený hermelín k pošušňání
Oblíbené české jídlo u nás v mimořádné kvalitě i rozumné
Číst více ...
Nic vám nenavodí pocit klidu a pohody lépe než sklenice
Tradiční receptura s třtinovým cukrem vás vytrhne z hektického tempa
Číst více ...
Pečené kachní stehno, zelí a knedlíky je laskominka, na kterou
Originální české jídlo v naší restauraci, které se rozplývá na
Číst více ...