Loading...
Nezařazené

Nabízíme oblíbený smažený hermelín

Potřebujete:

2 hermelíny

4 stroužky česneku

2 vejce

75 ml mléka

2 lžíce hladké mouky

sůl

pepř

strouhanka

olej na smažení

 

Postup přípravy: 

Hermelíny vodorovně rozpulte, uvnitř pomažte rozmačkaným česnekem a přiklopte. Vejce, mléko a mouku prošlehejte na hladké těstíčko. Osolte a opepřete. Každý hermelín protáhněte těstíčkem a pak strouhankou. Smažte ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje 3 minuty z každé strany. Podávejte s bramborovou kaší.

V naší restauraci nabízíme vysokou kvalitu tohoto jídla, že si opravdu pochutnáte. Zveme Vás. 

Foto: Pinterest.com 


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Pečené kachní stehno, zelí a knedlíky je laskominka, na kterou
Originální české jídlo v naší restauraci, které se rozplývá na
Číst více ...
Víkendové menu 18.4-19.4 2020
VÍKENDOVÉ MENU   Silný slepičí vývar se zeleninou, nudle 49
Číst více ...
Nabízíme oblíbený smažený hermelín
Oblíbené české jídlo u nás v mimořádné kvalitě i rozumné
Číst více ...